Hjertestorm! Udgivet!Hjertestorm er skrevet af Annette Herzog. Bogen har to halvdele, den ene er illustreret af Rasmus Bregnhøi, den anden af Katrine Clante. Udkom på Høst og Søn august 2016. Bogen handler om den første stærke forelskelse, misforståelser, usikkerhed, og sære/sjove små sidehistorier og fakta flettet ind i fortællingen. Bogen har allerede fået fine anmeldelser:

Berlinske Tidende har den 17. august seks stjerner og mange flotte ord til den. De skriver:

Det er med hjertet i halsen, at man læser dobbeltfortællingen »Hjertestorm/Stormhjerte« af forfatteren Annette Herzog og tegnerne Katrine Clante og Rasmus Bregnhøi.
Det er en af de allerenkleste historier, man kan fortælle, nemlig to 14-åriges forelskelse i hinanden. Men det er sjældent, at det er gjort med blus på så meget sindsbevægelse.
Det er så ømt, at læseren næsten ikke kan holde det ud, og hvor er det bare præcist ramt: fra Violas fantasi om at flyve i verdensrummet (for kun der kan hun rumme den lykkefølelse, som hendes flygtige skulderberøring med drengen Storm giver) til hendes bratte crashlanding, da hun opdager en bums på sin pande. Tegneserien er udformet som to parallelle forløb, der snedigt mødes på midten, hvor Viola først fortæller sin version, og hvis man vender bogen på hovedet, får man Storms version af romancen.

»Hjertestorm/Stormhjerte« ligger i forlængelse af Annette Herzogs grafiske roman »Pssst!« og er fuld af pædagogiske sidespor til kærligheden som emne for filosofien og litteraturen, men uden at afstikkerne får lov at underminere den grundlæggende charme og fine solidaritet med aldersgruppen.
For en gangs skyld er der tale om en tegneserie, der ikke bare vil få de voksnes blå stempel som opbyggelig litteratur, men som også vil gøre livet lidt nemmere for børn og unge i en livsfase, hvor selv den store lykke føles som en prøvelse.

Dertil kommer, at »Hjertestorm/Stormhjerte« med sit opfindsomme layout og varierede fortælleeksperimenter formår at forny mediet uden at kompromittere indholdet. Der må være flere bogpriser på vej til ophavsmændene.


Også dagbladet Information har en masse rosende ord og afslutter med:
"Hjertestorm må gerne finde vej ind i skolerne, for her er en unik mulighed for at læse skønlitteratur på højeste niveau og tage hul på seksualoplysningen. Forelskelsen undersøges videnskabeligt, konkret kropslig og filosofisk spørgende, Det er oplysende, morsom og rørende på samme tid."

Kulturkapellet, Torben Rølmer Bille skriver:
"... Det er en både velfortalt og utrolig informativ udgivelse. En som nærmest burde være obligatorisk læsning for alle de, der er midt i eller på vej ind i puberteten. Det kunne også hænde, at der findes forældre som ville drage nytte af at læse den, hvis de vil blive klogere på hvad der foregår i hovedet på de børn der måske ikke er så snaksaglige om denne slags emner. Det er velskrevet og samtidig komplimenterer de to tegneres individuelle stil virkeligt godt hinanden...

... Det er virkeligt dejligt tænkt, at den interesserede læser, både visuelt og indholdsmæssigt kan opleve både hvor forskellige og hvor ens Storm og Violas historier er. Det er ganske vist forskellige ting de to unge mennesker bøvler med, men når alt kommer til alt, er de måske slet ikke så forskellige som de måske antager. ...."


Kommentarer